EARTH HOUR 2009

Hej! Idag är det Earth Hour... Ni måste släcka lamporna för att rädda våran värld! Vi har släckt lamporna och alla andra elektroniska prylar klockan halv 9 till halv 10! Snälla släck lamporna.
Nu sitter jag här i ett släckt rum, och jag hoppas att du ochså gör det!



Pussar och Kramar,
      Ida





förlåt ingen bild på denna dagen för att jag hadde inte tid att lägga in bilderna!

24 Mars

Hej! Idag har jag varit och pratat med rektorn på skolan  som  jag ska börja i som heter Rannebergs Skolan. Jag har gått i den skolan förut och det har min syster Nadja ochså! Nu är jag hos min kompis och vi ska gå och köra vinkejage nu!
Tjingeling!

Pussar & Kramar,
   Ida




förlåt jag hitta inga bilder men bilder osånt kommer strax!

Nytt.

Heej! Tycker ni att det ska stå ida's blogg eller det förra där det stog idadubai? Vi bor inte i Dubai längre.

Ny Design

Hej! Ny blogg design! tycks? Vilken var finast den förra eller denna?

Oj, Längesen.

Heej! Jag har inte bloggat på länge. Vad kan det bero på? Jo det kan bero på jag är med kompisar och familj och så, så då är jag upptagen och jag kan inte blogga då. Men jag ska försöka blogga mer och ta mer bilder.



Puss & Kram,
    Ida

11 Mars

Hejhej , idag var jag hemma hadde ont i magen sen mådde jag bättre. Så då kom min kompis och vi var på datan lite. Sen gick hon på dans, och Nadja skulle rida, då följde jag med. Men när vi kom dit så frös jag ihjäl! Så när jag kom hem
så hoppade jag in i ett
  varmt, varmt bad!  Det var min dag .


pussar och kramar ,
 ida.

Sweden here I come !

Hej ! Nu har vi bokat , vi åker den 27:nde och kommer fram den 28:nde . Jätte kul , men samtidigt tråkigt , jag kommer sakna Dubai och kompisarna :( Men när vi kommer till Svergie hoppas jag att det är snö för det har jag inte sett på länge . Inte äkta iallafall.


s

Så här är Dubai typ nu

Längesen !

Hej :) Det var längesen jag la in ett inlägg , det var för jag hadde glömt mitt lösenord men nu har jag bytt det ;)  Ingen bild idag men kanske imorgon eller snart ;)

RSS 2.0