JIPPY!

Heej! Idag kom min kompis Tina,kul! Och Dizel rymde 2 gånger, så jag fick springa efter honom! Första gången tog det typ cirka 13 min, och andra gången cirka 1 timma hehe.. Och så hände det en hemsk sak idag, min kompis Ranu hoppade på studsmattan med hennes kompisar och mina kompisar, men jag hadde ingen aning vad som hadde hänt för jag var hemma med Tina, så kom min kompis och plinga på och sa " TA HIT DIN MAMMA SNABBT HON MÅSTE SPRINGA TILL STUDS MATTAN NUUU RANU HAR SKADAT SIG! "  och då ropade jag på mamma och hon sprang dit det var ett stort hål vid knät, så mamma var tvungen att köra henne till sjukhuset, först hämta dem hennes mamma, och sen åkte dem iväg, hon måste sy! Stackars Ranu!

kram,
ida.

JAAAAAAAAA!

Heej! Idag var jag i skolan, sen kom jag hem och var med Ilma, sen hitta jag min data, jag satt på den men det gick inte så jag letade efter laddaren så hittade jag den, JÄTTE KUUUUUUUUUUUL!:)

21 April

Hej! Idag var jag i skolan vi hadde gympa och musik, det var ganska kul! Vi fick med oss ett papper hem som man kunde anmäla sig till massor av olika saker, som musik,drama,o.s.v! Jag och min kompis Ilma ska börja i CIRKUS! Man gör typ voltar ocksånt, tror jag. Det ska iallafall bli kul. Och så fick vi reda på att vi skulle gå på BIO nästa Tisdag, det ska nog bli kul! Jag vet inte vilken film för det var en hemlis! Nadja har åkt till ridning hon kommer hem 7 börjar 5, så jag ville inte följa med och jag fick inte stanna hemma själv med hundarna. Så jag åkte till min farmor och farfar, och här är jag nu.Jag ska åka hem 7. Sen ska jag göra mig i ordning för sängdags sen ska jag kanske kolla lite på tv sen är det ju dags för att lägga sig! Börjar 8 imorgon, JOBBIGT!!Bloggar mer imorgon, om jag har tid.

kram,
ida.

Ute


Hej! Jag var nyss ute med hundarna och mina kompisar Aroob och Emina, fast sen gick Emina hem.
Iallafall jag tog kort på träd, och moln o.s.v!Men kunde tyvärr inte lägga in dem..
Men måste gå för Aroob väntar utanför, Hej sålänge!


kramar,
ida.


SNÄLLA...

Hejhej! KOMMENTERA GÄRNA INTE MED MITT NAMN OCH BLOGGADRESS!
BLOGGA GÄRNA MED ERA EGNA NAMN OCH EGNA BLOGGADRESSER!

MVH IDA...


BYTA?

Hej! Ska jag byta blogg?? För jag ju inte i Dubai längre!
Vad tycker ni?


Min dag

Hej! Idag har jag varit i skolan, det var kul! Och vi gick på en liten promenad och fröknarna visade oss ( 2B och 2A ) våra nya gränser! Ja asså, vi har en LITEN skolgård och vi får gå lite utanför skolgården, ja och idag så visade dem oss där vi fick vara på våra ny gränser! Och idag kommer våran gamla hund Dizel och Ceasar min mormor och morfars hund! Det ska bli jätte kul! Det kommer ingen bild idag men kanske imorgon!


kram,
ida.

NYTT!

Hejhej! Min syster; www.nadjass.blogg.se, har fixat en header och en vit bakgrund till mig!!:) Jag blev jätte nöjd, nu är min blogg PERFECT!!
Vad tycker ni då?

LONG TIME NO SEE..

Heej! Det var jätte längesen jag blogga,men nu är jag tillbax.Jag ska börja att blogga mer så fort jag får min data inkopplad o.s.v! Här kommer en bild på mig;

bara hitta någon bild,
men detta var iallafall 2009...
men inte en ny bild en gammal bild;)

puss o kram,
ida...


RSS 2.0